Investor relations

Pressmeddelanden

Tempest Security AB tecknar avtal om 30 MSEK med Atrium Ljungberg

Tempest Security AB (publ) har idag ingått avtal med fastighetsbolaget Atrium Ljungberg om omfattande leveranser av bevaknings- och säkerhetstjänster till Sickla i Nacka i östra Stockholm. Avtalet sträcker sig initialt över tre år och beräknas ha ett värde av 30 miljoner kronor fördelat över avtalsperioden. Leverans enligt avtalet inleds 1 oktober 2019.

Sickla är navet i en ny del av Stockholm som växer med shopping, restauranger, kultur, lärande och internationella företag. Området har en lång historia som avspeglas i den omsorgsfullt renoverade industrifastigheterna. I Sickla hittar du ett brett handels- och nöjesutbud samt offentlig service vägg i vägg med ca 5 000 arbetsplatser. Området präglas av goda kommunikationer och kommer snart få sin egen tunnelbaneuppgång.

- Vi är stolta över att få bidra till säkerheten i ett expansivt och innovativt område som Sickla. Under avtalstiden kommer området i hög takt att utvecklas med ytterligare arbetsplatser, bostäder, handel och hotell, vilket vi är glada över att vara del av. Att vi vinner detta avtal visar på att vi är lyhörda och flexibla för kundernas önskemål, säger Andrew Spry, VD Tempest Security AB

2019-07-04

För mer information, vänligen kontakta:

Andrew Spry, VD
andrew.spry@tempest.se
Tel. 072-454 14 30 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Tempest Security är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 juli kl 15:20 CET.

Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan den 6 december 2017. Arctic Securities är Tempest Securitys Certified Advisor, email: certifiedadviser@arctic.com, tel: +46 844 68 61 00.

Om Tempest Security AB (publ)
Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.

Filer för nedladdning
2020-06-05

Den 8 juni 2020 presenterar Tempest Securitys VD Andrew Spry tillsammans med CFO Lotta Iverstrand på Aktiespararnas Småbolagsdagar. Presentationen börjar kl 14:45 och livesänds på: www.aktiespararna.se/tv/live

2020-06-02
Regulatorisk

Aktieägarna i Tempest Security AB (publ), org. nr 556936-8524, kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 18 juni 2020, klockan 10:00. Bolagsstämman kommer att hållas i bolagets lokaler på Rålambsvägen 17, 18 trappor, i Stockholm.

2020-05-27

Styrelsens i Tempest Security har idag fattat beslut om att hos Nasdaq ansöka om att handeln i bolagets aktie skall flyttas från First North Growth Market till First North Premier Growth Market. I beslutet framgår även att Svensk kod för bolagsstyrning (koden) skall tillämpas fullt ut senast från och med den dag handeln flyttas. Samtliga steg för att i praktiken följa koden är redan genomförda.

2020-05-20
Regulatorisk

Tempest Security AB (publ) ("Bolaget") höll årsstämma den 20 maj 2020 varvid i huvudsak följande beslut fattades.

1
2
...
21
>>

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.

Tempest